23/03/2017

Başkan Yücel Yılmaz; 'Gerçek güç milletin olacak'

Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ile birlikte Kurtdere, Armutalan ve Paşaalanı mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "16 Nisan'da 'evet' çıkması halinde tek gerçek güç milletin gücü olacak. Milletin yetkiyi verdiği kişi Türkiye'nin geleceği için çalışacak" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında Çarşamba akşamı Kurtdere ve Armutalan mahallelerinde, Perşembe sabahı ise Paşaalanı Mahallesi'ndeki Arabacıoğlu Cami'nde vatandaşlarla buluştu.

İKTİDARI HALK BELİRLEYECEK
İnsan odaklı bir yönetim şekliyle 2002'den bu yana Türkiye'nin ve milletin hizmetinde olduklarını vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, "16 Nisan'da 'evet' çıkması halinde bundan sonraki süreçte iktidarı sandıkta halk belirleyecek" dedi. Yeni sisteminin Meclisi ve milletvekillerini güçlendirdiğini, bağımsız olan yargıyı aynı zamanda tarafsız hale getirdiğini belirten Demiraslan, 16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını ifade ederek, "Bu mesele memleket meselesi" dedi.

ÇİFT BAŞLILIK ORTADAN KALKIYOR
Vatandaşların 16 Nisan'da 'evet' diyerek Türkiye'de güçlü hükümetler dönemi başlatacağını söyleyen Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, "Seçim bitecek, kimin iktidar olduğu o gün belli olacak. Sık sık seçim olmayacak. Yaşanan hükümet krizleri tarihe karışacak" dedi. Aydemir, yeni sistemle birlikte Cumhurbaşkanlığı ile Başbakanlığın birleşerek çift başlılığın ortadan kalkacağını belirtti.

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN BİR ADIM
Vatandaşlara, büyük, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan’da ‘evet’ deme çağrısında bulunan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "16 Nisan'dan sonra tek gerçek güç, milletin gücü, sizin gücünüz olacak; siz kime yetkiyi verdiyseniz Türkiye'nin geleceği için o çalışacak" açıklamasında bulundu. Milletvekili sayısının 600’e çıkarılarak halkın temsiliyetinin güçlendiğini ifade eden Yılmaz, "16 Nisan'da vereceğimiz her 'evet' Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için atacağımız bir adım olacak" dedi.