26/06/2017

Başkan Yücel Yılmaz, çiçek dağıttı

Karesi Belediyesi her bayram olduğu gibi bu yılki Ramazan Bayramı’nda da çiçek dağıtma geleneğini sürdürdü. Başçeşme Mezarlığı’nı ziyaret eden Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da çiçek dağıtıp vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Ramazan Bayramı’nda vatandaşların mezarlıkları huzur içinde ziyaret edebilmeleri için gerekli tüm çalışmaları yapan Karesi Belediyesi mezarlıkların bakımını günler öncesinden gerçekleştirdi. Belediye ayrıca vatandaşların yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapmaları için Başçeşme ve Şehitlik Mezarlığı’nda 10 bin adet çiçek, bin adet gülsuyu ve eşarp dağıtımı yaptı. Karesi Belediyesi personeli, mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara gül suyu ve lokum da ikram etti. Yakınlarının mezarlarına çiçek dikmek isteyen vatandaşlar fidelere yoğun ilgi gösterirken verilen bu hizmetten dolayı da Belediye’ye teşekkür ettiler.

Arife Günü’nde Başçeşme Mezarlığı’nda hemşehrileri ile buluşarak Ramazan Bayramı’nı kutlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vatandaşların rahatlıkla mezar ziyaretlerini yapabilmeleri için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını belirtti. Yılmaz, “Yüce Rabbim tüm ölmüşlerimizin ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Yapılan ziyaretler ve duaları da kabul eylesin” dedi.