03/01/2017

Başkan YILMAZ, "Yerli üreticiyi destekliyoruz"

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçede yeni açılan Gerikoğlu Süt Ürünlerini ziyaret etti. Her fırsatta esnafın yanında olan Başkan Yılmaz, tarımın başkenti Balıkesir'in daha da çıtasının yükselmesi için yerli üreticiyi desteklediklerini açıkladı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehre yatırım yapan işletmeleri yalnız bırakmıyor. Her fırsatta esnafı ziyaret eden Başkan Yılmaz, esnafın taleplerini tek tek not alıp gereğini yapıyor. Karesi İlçesi'nde yeni açılan Gerikoğlu Süt Ürünlerini ziyaret eden Başkan Yılmaz, işletmede ürünleri inceledi, işletme sahiplerine kolaylıklar diledi.

Esnaf ile sohbet eden Başkan Yılmaz, Türkiye'nin tarım başkenti Balıkesir'in gelişmesi için süt ve süt ürünlerini desteklerini söyledi. Başkan Yılmaz, Balıkesir'de süt ve süt ürünlerinin kalitesinin arttırılması için Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un büyük girişimlerinin olduğunu  ve kendilerinin de desteklediğini belirtti. Üretilen süt ürünlerinin kalitesi ve pazarlamasının önemine dikkat çeken Başkan Yılmaz, ürünlerin satılığı işletmelerin temizliği ve işletmecilerin satış konusunda daha profesyonel çalışması tarım konusunda Balıkesir'in çıtasını daha da yükselteceğini ifade etti.

Yerli sermaye ile yerli üreticinin kalkınması için hükümetin bir çok girişimde bulunduğunun da altını çizen Başkan Yılmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un girişimleri ile onlarca soğutma tankının dağıtıldığını arıcılık, hayvancılık gibi bir çok konuda da ciddi adımların atıldığını söyledi.