13/08/2017

Balaban ve Okulu Karesi'yi selamladı

656'ncı Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban ve 2015-2016 Kurtdere Başpehlivanı Orhan Okulu, Kurtdere Güreşleri öncesinde Sakarya ve Toygar Mahallerinde halkı selamladı. Oda başkanları ve muhtarlar başpehlivanları altın ile onurlandırdı.

656'ncı Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban ve 2015-2016 Kurtdere Başpehlivanı Orhan Okulu; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Karesi Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Geleneksel Kurtdere Güreşleri öncesinde kahvehaneleri gezerek vatandaşlarla buluştu. Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, oda başkanları ve muhtarların da eşlik ettiği program Şehitlik Parkı'nda şehitler için dua ile başladı. Ardından pehlivanlar ile Sakarya Mahallesi'ndeki işçi kahvelerinde buluştu, 1.Sakarya Mahallesi Cuma Pazarı ve Bağlar Sokağı'nda halkı selamlayarak Paşa Camii yanındaki Çınaraltı Kıraathanesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Oda Başkanları ve muhtarlar pehlivanları aktın ile onurlandırdı. Vatandaşlar başpehlivanlar ile fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı.