30/09/2014

Arpej Sanat Akademi'yi Başkan Yılmaz açtı

Arpej Sanat Akademi'yi Başkan Yılmaz açtı Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi'nin sosyal ve kültürel hayatına canlılık getirecek olan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Balıkesir Arpej Sanat Akademi Kursu'nun açılışına katıldı.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, müzik öğretmeni Hüseyin Öksüz'ün sahibi olduğu, Atatürk Mahallesi Eski Bandırma Caddesi No:21A'da hizmete giren Arpej Sanat Akademi Kursu'nun açılışına katıldı. 50 öğrenci kapasiteli olan; müzik, enstrüman, resim dersleri; dans ve bale kursları, güzel sanatlar ve konservatuarlara hazırlık kurslarının verildiği Arpej Sanat Akademi Kursları'nın açılışında konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Balıkesir, güzide bir eğitim kurumu daha kazandı. Sanat Akademi Kursu'nun Balıkesir'in sosyal ve kültürel hayatına canlılık kazandıracağına inanıyorum" açıklamasında bulundu. Kursun sahibi Hüseyin Öksüz ile birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Yılmaz, daha sonra derslikleri gezdi. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Arpej Sanat Akademi Kursu ile ilgili bilgi veren Genel Koordinatör Ebru Erbap, öğrenci kayıtlarının 15 Ekim'e kadar süreceğini, Arpej Sanat Akademi Kursu'nda sertifika programlarına katılan öğrencilerin usta öğretici ve eğitmen olarak görev alabileceklerini ifade etti.