04/08/2016

Antik taş sokaklar ecdada yakıştı

Karesi Belediyesi tarafından ecdada yakışır bir şekilde antik taş uygulanan Yıldırım Caddesi ve Necmettin Erbakan Meydanı bağlantı yolları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Yücel Yılmaz, gece gündüz çalışan ekipleri yalnız bırakmıyor.

Karesi Belediyesi, marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Karesi Belediyesi, şehir merkezinde önce Yeşilli Caddesi'ni antik dekoratif taşla döşedi, ışıklandırdı ve çiçeklerle süsledi. Şehrin tüm noktalarına estetik dokunuşlar yapan Karesi Belediyesi Yıldırım Camii(Eski Camii) civarında da antik taş uygulamasını gece gündüz devam ettiriyor. Ekipler, yolların bir an önce hizmete girmesi için vardiyalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin şehre kazandırdığı Necmettin Erbakan Meydanı'nın bağlantı yollarını da özenle antik taş uygulaması yapan ekipler, yine ışıklandırma ve bitkilendirme çalışmalarını da yapacak. Esnafın düşüncelerini de dinleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da hem gece hem de gündüz çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli müdahaleleri yapıyor.