06/07/2017

25 milyonuncu parkeyi Yücel Yılmaz koydu

Karesi İlçesi'nin kırsal mahallerinde inceleme yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 25 milyonuncu kilit parke taşını, Yeşilova Mahallesi'nde döşedi. Başkan Yılmaz, kimseyi ötekileştirmeden Karesi'nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile bugüne kadar kırsal mahallelerdeki yollara 1 m2'ye 36 kilit parke taşından 695 bin m2 kilit parke taşı döşedi.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile bir günde 12 kırsal mahallede çalışmaları inceleyen Başkan Yılmaz, müdürlüklerin halkın taleplerine ciddi bir şekilde cevap verdiğini ve ekiplerinin kaliteli işler ortaya koyduğunu belirtti. Gittiği her kırsal mahallede muhtar ve köyün ileri gelenleri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, çalışmaları değerlendirdi. Özellikle muhtarlara ve mahalle sakinlerine sorduğu "Bir isteğiniz var mı?" sorusuna "Çok şükür belediyemiz köylerimizin yollarını yaptı. Çocuklar için parkları yaptı, çöp konteynerleri yenileriyle değiştirilip sayıları arttırdı, köy konaklarımız  da yapılıyor, daha ne isteyelim" yanıtını aldı.  2014 yılında buyana Karesi Belediyesi'nin kurumsallaşması için büyük emek harcayan Başkan Yılmaz, müdürlüklerinin kurumsallaşarak sahada iyi çalıştığını vurguladı.

"DAHA NE İSTEYELİM!"
Kimseyi ötekileştirmeden Karesi'nin her noktasına eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Yılmaz, "Biz Karesi'de yaşayan çocuğundan ihtiyarına herkesi kucaklıyoruz. Ben ve ekiplerim tüm eksikleri giderilmiş, hemşehrilerimizin taleplerine cevap verebilecek bir Karesi için gece gündüz sahada ter döküyoruz. Çağı, doğru okuyan ve gerekliliklerini yerine getiren bir belediye olarak dünya standartlarında ve kalitesinde hizmet üretiyoruz. Halka, hizmetin gurur ve mutluluğunu yaşatmak için mücadele ediyoruz. Bir günde 12 kırsal mahallemizi gezdik. Muhtarından mahalle sakinine kadar herkes yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu dile getirdi. Halkımıza bizden bir isteğiniz var mı diye sorduk, herkes yapılan hizmetlerden memnun olduğunu söyleyerek 'daha ne isteyelim' dediler. Bu da bizi çok mutlu etti demek ki doğru yolda ilerliyoruz" dedi.