30/06/2014

10 takım arasından ‘en centilmen seçildik’

10 takım arasından  ‘en centilmen seçildik’

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde hiç ceza almayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 10 takım arasından en centilmen takım seçildi ve Garanti Bankası tarafından 20 bin liralık prim ile ödüllendirildi.

ÖDÜLÜ BİZ VERMEDİK TAKIM KENDİ ALDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Teknik Kurul Başkanı Hayrullah Nazlıer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tesisleri’nde oyuncular ile biraraya geldi. Hayrullah Nazlıer, üzerinde “Süper Lig Centilmenlik Primi 20 Bin TL ” yazan çeki Başkan Yusuf Hocaoğlu’na ve oyunculara teslim etti. Teknik Kurul Başkanı Hayrullah Nazlıer, tüm müsabakaların tek tek incelendiğini ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un karşılaşmalarda özellikle ‘bench’ olarak teknik faul almadıkları ve diskalifiye olmadıklarının tespit edildiğini söyledi. Nazlıer: “Ligdeki diğer takımlarında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor hakkındaki olumlu söylemleri, hakemlerin iyi görüşleri, ödülün yol haritasını belirledi. Zaten takıma ödülü biz vermedik, ödülü takım kendi hakkı ile aldı” dedi.

BÖYLE ANLAMLI BİR ÖDÜLÜ ALMAK
HER ZAMAN NASİP OLMAZ

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu: “Yeni kulüp başkanı olarak takımın bana böyle bir duygu yaşatması motivasyonumu daha da arttırdı. Kulüp başkanı olarak, yönetim kurulu arkadaşlarımla daha iyi imkanlar sunmak için biz elimizden geleni yapacağız. İnşallah Belediyespor diğer branşlarda da böyle centilmenlik ödülleri alabilir. Kupa alabilirsiniz, birinci olabilirsiniz ama böyle anlamlı ve güzel bir ödülü her zaman alamazsınız. Takımımı bir kez daha tebrik ediyorum böyle bir ödülü almayı herkes başaramaz. Biz yeni bir kulüp yönetimiyiz geçmişten gelen arkadaşlarımın da bu netice üzerinde hakları vardır. Onlara da teşekkür ediyorum.

OYUNCULARIMIZ ÇOK ZOR İŞ YAPIYORLAR

En centilmen takım ödülünü Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın almasından onur duyduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan: “Ben Kurtdereli Kapalı Spor Salonu’ndaki takımımızın maçlarını hemen hemen hepsini izledim. Bazen bizlerde tekerlekli sandalyeye oturup arkadaşlarımızla maç yaptık. Gerçekten çok zor bir iş yaptıklarını anladık. Mücadelelerini hakikaten kutlamamak elde değil. Belediyespor Takımı, Türkiye’de Balıkesir’in ismini çok iyi bir şekilde duyuran ve kendilerini de ispatlamış olan bir ekiptir. Biz takımı böyle bir ödül aldıkları için kutluyorum” dedi.