05/08/2016

1 günde 2 il, 3 nöbet

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bir günde, 2 ilde 3 demokrasi nöbetine katıldı. İlk olarak Kocaeli Çayırova'da vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, ardından Gebze'ye geçerek vatandaşlara seslendi, sabah saatlerinde ise Balıkesir Milli İrade Meydanı'ndaki hemşehrileriyle buluştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çarşamba günü, Kocaeli Çayırova, Kocaeli Gebze ile Balıkesir'deki vatan ve demokrasi nöbetlerine katıldı. Bir günde; 2 ilde 3 nöbete katılan Yılmaz, ilk olarak 15 Temmuz'dan bu yana Çayırova Kent Meydanı'nda nöbet tutan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Çayırovalılar ile buluştu, ardından da Gebze Kent Meydanı'na geçerek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebzelilerle birlikte nöbet tuttu.

GEBZE'DE KONUŞTU

Gebze Kent Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, "Sizlere Balıkesir'den selam ve sevgiler getirdim" diyerek Gebzelileri selamladı. Balıkesirli hemşehrilerinin de 15 Temmuz'dan bu yana Milli İrade Meydanı'nda coşku ile nöbet tuttuğunu söyleyen Yılmaz, "Bu millet, tüm dünyaya demokrasi dersi verdi. Sizler öyle bir destan yazdınız ki çocuklarınız, torunlarınız, gelecek kuşaklar bunu hep hatırlayacak ve sizleri her zaman demokrasi kahramanları diye anacak" açıklamasında bulundu.

MİLLETİMİZ 2023'E HAZIR

"Bu millet bir daha rükudan başka eğilmeyecek" diyen Başkan Yılmaz, "FETÖ denilen terör örgütü milli iradeye darbe vurmak istedi ama milletimizin feraseti bunu engelledi. Milletimiz, kendine darbe yapmak isteyene darbe yaparak, devletimizin 2023 hedeflerine daha hızlı bir şekilde ilerlemesinin altyapısını hazırladı. 15 Temmuz'dan bu yana meydanlarda demokrasiye ve vatanımıza sahip çıkıyorsunuz, Allah sizden razı olsun" dedi. Gece yarısı Gebze'den yola çıkan Yılmaz, sabah saatlerinde de Milli İrade Meydanı'nda nöbet tutan hemşehrileri ile selamlaştı.